OVER MIJ

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Kim Greuter. Ik ben opgegroeid in het kleine plaatsje Nieuwesluis, in de kop van Noord Holland. Mijn ouders hebben altijd veel dieren in en rondom huis gehad, het kon niet gek genoeg. Kippen, schapen, reptielen, knaagdieren, katten, honden en natuurlijk... paarden.

Paarden hebben altijd een groot deel van mijn leven uitgemaakt. Na de middelbare school heb ik de opleiding tot Para-veterinair gevolgd. Na enkele jaren als para-veterinair aan het werk te zijn geweest, besloot ik dat ik meer wilde. 

Ik wilde meer leren! Niet alleen voor mezelf, ook voor mijn paard en om anderen te helpen. Ik ben gaan zoeken naar een opleiding die paste bij mijn wensen, en kwam uit bij de erkende opleiding van Dressuur Natuurlijk, tot Natural Horsemanship Instructrice.

Hoe is Close Contact Horsemanship ontstaan?

Naast mijn werk als para-veterinair heb ik de twee-jarige opleiding gevolgd tot Natural Horsemanship Instructrice. In Augustus 2019 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen en ben ik concrete plannen gaan smeden voor het starten van mijn eigen bedrijf.

Op 1 Oktober werd mijn Close Contact Horsemanship officieel. Vrienden en bekenden wilden wel een lesje van me en hun enthousiasme werkte aanstekelijk. Het werd al snel drukker en ik kan mijn geluk niet op.

Van mijn passie mijn beroep maken. Hoe cliché het ook klinkt, zo voelt het nu. Ik heb er altijd van gedroomd en nu ben ik mijn droom aan het leven. Heerlijk tussen de paarden aan het werk.

Wie weet tot ziens?

Kim

 

INSTAGRAM

 

"Ik geef lessen, clinics, trainingen en begeleid combinaties daar waar nodig is.

 

Contact

Kim Greuter

Tel: +316 36 29 66 43

info@closecontacthorsemanship.nl

  • Facebook
  • Instagram