top of page
DSC00595.jpg
LOGO_3697_edited.jpg
_DSC0279.jpg
Wie ben ik?

Mijn naam is Kim Greuter.

 

Ik ben opgegroeid in het kleine plaatsje Nieuwesluis, in de kop van Noord Holland. Mijn ouders hebben altijd veel dieren in en rondom huis gehad, het kon niet gek genoeg. Kippen, schapen, reptielen, katten, knaagdieren, honden en natuurlijk... paarden.

Dieren hebben altijd een groot deel van mijn leven uitgemaakt. Na de middelbare school heb ik de opleiding tot Para-veterinair gevolgd. Na enkele jaren als para-veterinair aan het werk te zijn geweest, bleef het toch kriebelen om meer met paarden te doen. 

Ik wilde mezelf gaan scholen! Niet alleen voor mij, ook voor mijn paard en om andere paarden te kunnen helpen het plezier te vinden. Ik ben gaan zoeken naar een opleiding die paste bij mijn wensen, en kwam uit bij de erkende opleiding van Dressuur Natuurlijk, tot Natural Horsemanship Instructrice.

De start van Close Contact Horsemanship

Naast mijn werk als para-veterinair heb ik de twee-jarige opleiding gevolgd tot Natural Horsemanship Instructrice. In Augustus 2019 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen en ben ik concrete plannen gaan smeden voor het starten van mijn eigen bedrijf.

Op 1 Oktober 2019 werd mijn Close Contact Horsemanship officieel. Vrienden en bekenden wilden wel een lesje van me en hun positieve reacties haalden meer klanten binnen. Het werd al snel drukker en twee jaar later heb ik mijn ontslag ingediend bij de dierenartsenpraktijk en ben ik dit fulltime gaan doen. Inmiddels durf ik te zeggen dat het is uitgegroeid tot een bloeiende onderneming!

_DSC0680.jpg
En hoe verder?

Van mijn passie mijn beroep maken. Hoe cliché het ook klinkt, zo voelt het nu. Ik heb er altijd van gedroomd een verschil te kunnen maken in de paardenwereld en nu ben ik mijn droom aan het verwezenlijken. Paarden en eigenaren helpen waar zij het zelf niet meer zien zitten!

Ik ben al goed op weg met mijn eigen trainings-locatie en had het me allemaal niet beter kunnen wensen. Het harde werken loont!

Wie weet tot ziens?

Mijn paarden

bottom of page