top of page
_DSC0717.jpg
GJ5A7430.JPG
Tarieven

Voor de lessen en trainingen wordt een uur tijd ingepland (evenementen uitgezonderd). De leskosten zijn exclusief reiskosten. Lees voor het plannen van een les de annuleringsvoorwaarden door.

Privéles: €40,-

Training: €45,-
Groepsles: €25 per persoon

Trailerladen: €40,-

Clinics: Prijs op aanvraag.

annuleringsvoorwaarden
car_edited.png
Reiskosten

Binnen een straal van 15 km reken ik geen reiskosten. Buiten deze straal vraag ik de volgende bijdrage:

 

            15-25 km: €5,-

            25-35 km: €10,-


Gerekend vanaf 1766 GA, 7.

Voor verdere afstanden, zie Lesroutes.

Bij lessen en trainingen betaalt u nadien contant (direct) of per bank. In het laatste geval stuur ik een betaalverzoek.

Clinics en evenementen worden een week van tevoren in rekening gebracht middels een betaalverzoek, tenzij anders besproken.

cash.png
Betaalwijze
locatie_edited.png
Lesroutes

Ben je benieuwd of er voor jouw regio een lesroute bestaat, of kun je wat mensen optrommelen om er één te creëeren? Neem vooral contact met me op.

Actuele lesroutes:

Texel

Den Helder

Bergen

Amsterdam

Enkhuizen

Annulering

Bij het annuleren van een les of training binnen 48 uur betaal je 50% van de leskosten.

Bij het annuleren van een clinic of evenement binnen een week betaal je 100% van het inschrijfgeld.

Bij het zelf aandragen van vervanging betaalt u geen annuleringskosten.

Koningsdag les 2023

Koningsdag les 2023

Video afspelen
Abonnement Groepsles

Voor wie is het abonnement?

Wil jij na een trainingstraject nog geen afscheid nemen en verder van mij blijven leren? Of heb je geen (grote) problemen met je paard maar zou je toch graag van mijn methode leren? Of is je paard nog jong en zoek je een fijne, begripvolle groepsles waarin jullie kunnen leren en groeien? Dan ben je welkom!

 

Wat kan ik verwachten?

In de wekelijkse groepsles wordt zowel rijtechnisch gewerkt als gespeeld en gelachen. Ieder seizoen bevat een mooie balans van spelletjes te paard en rijtechnisch werk. Als seizoensafsluiter maken we een gezamenlijke bos of strandrit!

 

Waar worden deze lessen gegeven?

Zomers genieten we heerlijk van het zonnetje bij mij op Stal Close Contact in Heerhugowaard (zomerabonnement), en 's winters schuilen we voor de regen in de binnenbak van de Haffriehoeve in Warmenhuizen (winterabonnement).

 

Wil je graag meedoen?

Lijkt het je wat en zou je graag meedoen? Neem gerust contact met me op. De seizoenswissels zijn in Oktober en April dus op die momenten is de kans het grootst dat er plekken vrij komen!

En natuurlijk de voorwaarden

Een abonnement kan niet geretourneerd worden en is persoonsgebonden, met enkele uitzonderingen (bijvoorbeeld moeder/dochter of eigenaresse/bijrijdster).

bottom of page