top of page
_DSC0293.jpg

Stal Close Contact

1

Pensionstalling

Stal Close Contact biedt een rustige paddock paradise in Heerhugowaard Noord waar de paarden in kuddeverband 24/7 buiten staan.

2

Trainingsstal

Ik bied de mogelijkheid om uw paard bij mij in training te zetten, waar hij paardvriendelijk wordt opgeleid.

3

Evenementen

Op diezelfde locatie worden in de zomerperiode diverse leuke clinics, trainingen en andere evenementen gegeven. Houd de facebookpagina in de gaten!

_DSC0677_edited.jpg

Faciliteiten

Stal Close Contact is een echte buitenlocatie. Dit betekent voor ons als eigenaren weinig luxe, maar alle benodigdheden zijn aanwezig: Twee ruime paddocks met onbeperkt ruwvoer en schuilgelegenheid. Een kantine met ruimte voor je zadel en een stellingkast voor de spullen. Er is een rijbak aanwezig waar met regelmaat leuke activiteiten of lesdagen worden georganiseerd. Er is geen toilet aanwezig. 

_DSC0591.jpg

1

Pensionstalling

Stal Close Contact biedt een rustige paddock paradise in Heerhugowaard Noord waar de paarden in kuddeverband 24/7 buiten staan. Zij krijgen onbeperkt ruwvoer en hebben voldoende schuilgelegenheid. Zomers genieten zij van weidegang en in de winter van een paddock met verrijking.

_DSC0254.jpg

Team

Als pensionklant bij Stal Close Contact verwacht ik dat je ondernemend bent en openstaat voor activiteiten. Met regelmaat zijn er gezamenlijk klusdagen of er juist lekker op uit met de hele club. Een gezellige plek voor iedereen die van paarden houdt!

Ben je benieuwd of er plek is? Neem dan contact met me op en vraag er gerust naar.

Trainingsstal

2

Trainingsstal

Huisvesting

Close Contact Horsemanship biedt de mogelijkheid om uw paard bij mij in training te zetten. Uw paard komt dan in een ruime paddock te staan waar hij of zij kan kiezen om buiten of binnen te staan. Uw paard wordt voorzien van onbeperkt ruwvoer en één keer daags (uw eigen meegebrachte) krachtvoer.

Training

Tijdens een interne trainingsperiode wordt uw paard 5 keer per week getraind. Dit kan grondwerk of rijden zijn. Afhankelijk waar het probleemgebied van uw paard start, daar start ik. Met de eigenaar bespreek ik vooraf wat het doel is om naartoe te werken, en hier zal mijn focus dan ook liggen tijdens de trainingsperiode van het paard. Indien nodig kan ik het paard mee op buitenrit nemen, of juist trainen in een setting met meerdere paarden om zich heen.

Voor meer informatie over mijn methode, ga dan eventjes verder naar mijn pagina over trainingstrajecten. Hebt u al genoeg gelezen en wilt u graag met mij in contact komen? Ga dan naar de contactpagina.

_DSC0725.jpg
_DSC0722.jpg
bottom of page