top of page
_DSC0688.jpg

Waar dieren en mensen zich verbinden.

_DSC0591.jpg
_DSC0721.jpg
Pensionstal Close Contact

Stal Close Contact biedt een fijne paddock paradise in Heerhugowaard Noord waar de paarden in kuddeverband 24/7 buiten staan. Zij krijgen onbeperkt ruwvoer en hebben voldoende schuilgelegenheid. Zomers genieten zij van weidegang en in de winter van een paddock met verrijking.​

Stal Close Contact is een echte buitenlocatie. Dit betekent voor ons als eigenaren weinig luxe, maar alle benodigdheden zijn aanwezig: Twee ruime paddocks met onbeperkt ruwvoer en schuilgelegenheid. Een kantine met ruimte voor je zadel en een stellingkast voor de spullen. Er is een rijbak aanwezig waar met regelmaat leuke activiteiten of lesdagen worden georganiseerd. Er is geen toilet aanwezig. 

Als pensionklant bij Stal Close Contact verwacht ik dat je ondernemend bent en openstaat voor activiteiten. Met regelmaat zijn er gezamenlijk klusdagen, leuke evenementen of er gewoon lekker op uit met de hele inboedel. Een gezellige plek voor iedereen die van paarden houdt!

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid? Neem dan contact met me op en vraag ernaar.

Trainingsstal
_DSC0725.jpg
Trainingsstal

Huisvesting

Close Contact Horsemanship biedt de mogelijkheid om uw paard bij mij in training te zetten. Uw paard komt in een ruime paddock te staan met een inloopstal die 24/7 geopend is. Uw paard wordt voorzien van onbeperkt ruwvoer en krijgt één keer daags (uw zelf meegebrachte) krachtvoer.

Training

Tijdens een interne trainingsperiode wordt uw paard 5 keer per week getraind. Dit kan grondwerk of rijden zijn. Afhankelijk waar het probleemgebied van uw paard start, daar start ik. Met de eigenaar bespreek ik vooraf wat het doel is om naartoe te werken, en hier zal mijn focus dan ook liggen tijdens de trainingsperiode van het paard. Indien nodig kan ik het paard mee op buitenrit nemen, of juist trainen in een setting met meerdere paarden om zich heen.

Voor meer informatie over mijn methode, klik dan hier of bezoek mijn facebook voor een impressie. Hebt u al genoeg gelezen en wilt u graag met mij in contact komen? Ga dan naar de contactpagina.

Rondleiding
Trainingsimpressie
Evenementen
bottom of page